OSANA IOGA, IOGA, CLASSES DE IOGA, CLASES DE YOGA, IOGA A SANT QUIRZE DEL VALLÈS, IOGA DINÀMIC, CLASSES DE IOGA A SABADELL, CENTRES DE IOGA A SANT QUIRZE DEL VALLÈS, ESCOLES DE IOGA A SANT QUIRZE DEL VALLÈS, ESCOLES DE IOGA A SABADELL, ESCUELAS DE YOGA EN SANT QUIRZE, ESCUELAS DE YOGA EN SABADELL, CENTROS DE PILATES, HIPOPILATES

¿Què saps sobre

el Ioga Dinàmic?

A una sessió de Ioga Dinàmic realitzem una pràctica coherent amb el nivell de cada persona. Atenent no tan sols l’aspecte més físic, sinó que aprofitem el moment i l’energia vital amb la qual conta l’alumne durant la pràctica.

Una pràctica basada en la Primera Sèrie d’Asthanga, guiada i sense exigència. Prioritzant la respiració com a motor per al moviment i la consciència sensorial durant la pràctica. Aprenem les asanes de la primera sèrie de manera progressiva, aprenent i respectant els nostres límits i a superant-los quan és el moment adequat, no abans. Una pràctica conscient a la qual les asanes es compliquen a mesura que el teu cos i la teva ment et permetéixen avançar.

 

“Et proposo una pràctica dinàmica i estructurada, lluny d’exigències i rigideses; una pràctica que et permeteixi gaudir del procés i et serveixi com a recompensa per la decisió de dedicar-te  temps per a l’escolta interior. Una pràctica que et mostrarà espais propis a dins del cos per a ser habitats sense pressa, amb tendresa i curiositat”

 

               Ana Rubio